JA MARXEM !!!!!!!!!!

No ha estat gens fàcil, ja fa tres dies que haguéssim hagut de marxar cap a Chamonix, per tal de poder realitzar algun tipus d'adaptació a l’alçada, però el temps no ens ha deixat.

Ara ja desprès de moltíssimes consultes a TOTES les pàgines d’internet especialitzades en la previsió meteorològica de Chamonix i el Montblanc....................

MARXEM DEMÀ!!!!

Però sense prèvies, ni aclimatacions.......... anem de cara a la barraca i aprofitant els dos únics dies que fa sol a Chamonix, ja que els demés dies donen aigua.

Així que........... ja os contarem com va la cosa!!!!

Seran dos dies pels alps, unes horetes de caminata, uns quants metres de desnivell........ peró ara ja només tenim un objectiu........


4.810 metros.

Xavier

9 comentaris:

  1. pujar a cota de gairebé 5000 metres i sense aclimatació prèvia a l'alzada? Bé, si tots esteu forts, segur que no passa res.
    Bona sort!

    David

    ResponElimina
  2. Mig any fent preparatius i al final depresa depresa, si senyor així es com surt tot millor. Anim i cap a munt.
    Santi

    ResponElimina
  3. Ja deveu estar de camí cap a munt, espero que hagueu tingut un bon viatge i hores d'ara una bona ascensió al cim de l'Europa Occidental, tal com diu Kike.
    Ahir, quan vosaltres encara no us havies aixecat alguns de nosaltres, a les 05:00 hores ja hi passavem per Montblanc (La Conca de Barbera) però com era de nit no varem tenir molt bones vistes.
    Ens veiem a la tornada.
    Edmond

    ResponElimina
  4. ep
    doncs amunt que falta gent.
    desde dalt a veure si es veu guissona!! jeje
    I disfruteu molt de l'ambient !!!

    manel

    ResponElimina
  5. Moltes felicitats 'matxotes'. Els vostres companys de la UTPCP us feliciten de tot cor.
    Fins a la tornada.

    ResponElimina
  6. Hola bonicos, és el segon comentari que us envio però com sóc un inútil informàtic, m'he adonat que el primer no s'ha gravat. Us felicito perquè a hores d'ara ja deveu d'haver fet el cim. Que tal la comarca de la Conca de Barberà?, com ha anat la fira medieval?
    De baixada agafeu unes quantes avellanes ja que per aquelles contrades arriben primer. Jo també us emularé aquest cap de setmana. Pujaré a la nòria (m'han dit que la de Saragossa és força alta). Una abraçada i a partir d'ara us tractaré de vós. Salut i compte per la carretera ...... amb els bars.
    Hugo (Patxi).

    ResponElimina
  7. Quiques and Xavi, si no mostreu foto de senyera al cim no hi ha prova concluyent de l'ascensió . Vinga pit a munt, i que no us pessiguin per l'esquena.
    lomiquel

    ResponElimina
  8. Ransi hoti, Caldaras, Marius Savu i la colla del cascall, des de la trena us feliciten cordialment.
    Lo fiscal del cas gasull

    ResponElimina
  9. Fuerza y honor compañeros hasta la muerte,desde las llanuras de lleida, con un calor que abrasa, os deseamos una feliz subida, pero mejor bajada.
    Cuidaros, si podeis me podeis traer un poquito de esa montañita, yo no voy a ir a buscarla.

    ResponElimina