Preliminars!!!!!

Dia 17 de Juny de 2009.


Desprès duna nit neguitosos, a les 07:00 esmorsavam al Gite Du Chamoniar Volant pensant en com serien els dos dies que ens esperaven.

A les 08:00 ens vam adreçar a Les Houches per tal d’agafar el telefèric que ens deixaria a 1.790m, just a la parada St. Gervais les Bains del cremallera que ens duria fins Nid de lAigle 2386m.


A les 09:20 es quan va començar la nostra gran aventura, va ser a Nid de lAigle on havíem de carregar les motxilles i començà a fer anar les cames. Vam començar prou forts, de fet anàvem fent millor temps dels que marcaven les guies , vam poder arribar en 2:30 hores al refugi de tete Rousse 3100m.
De fet va ser aquí on ja van haver de treure els grampons i les cordes per tsl de poder=nos lligar, i potser va ser aquests un dels trams mes complexos, calia pujar per una paret de roques on era possible ascendir quasi 50 cm d´alçada per passa!!!!



Es un tram complexe, doncs es aquí on conflueixen les persones que pugen il·lusionades i aquelles que ja baixen satisfetes d’haver fet el cim i e camí no dona per massa i la paciència dels guies encara menys, son capassos de fer-se lloc allí on no en hi ha, son bastant irrespectuosos en aquests sentit.

Desprès de unes horetes de camí, a les 15:30 vam poder arribar a la cabana de Gouter 3817m , on desprès de descansar, vam sopar a les 18:00 hores com les gallines acompanyats d’un guia i el seu client frases, el que va haver de respondre moltes de les nostres inquietuds.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada